Skip to content

Over Dance Fever Producties Over onze Drive in Show. Wij bieden voor ieder feest de juiste oplossing.

Wat is er mooier dan uw feest omlijsten met de muziek die u leuk vindt! En of het nou gaat om een klein, intiem feest of om het vullen van een feesttent of bedrijfsfeest: Wij bieden voor ieder feest de juiste oplossing. Wij beschikken over meerdere drive in shows en omlijsten dit graag met professionele licht- en geluidsapparatuur!

Daarnaast beschikken wij over alle muziekstijlen, van jaren ’60 tot de huidige Top 40. En van reggae tot hardrock, van Nederlandstalig tot de echte pop- en discomuziek. In overleg met u kiezen wij die muziek die u wilt horen en maken wij daarmee ieder feest tot een hoogtepunt. Wij leveren show op maat en brengen met onze lichtshow de zaal in de juiste sfeer! Daarbij werken wij met DJ’s die vol passie uw feest tot een succes maken! Voor een impressie verwijzen u naar het tabblad Foto’s op deze website!

Wanneer u kiest voor Dance Fever Producties kiest u voor de sleutel tot een geslaagd feest. Afspraken die we met elkaar maken, bevestigen wij u ook! Daarmee voorkomen we teleurstellingen en bieden wij u zekerheid!

Vraag geheel vrijblijvend om een offerte! Wij zullen u aangenaam verrassen door een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij beantwoorden ze graag.

Dance Fever Produkties | Klaas Boes | Zuiderzeeweg 2 | 8356 VV Blokzijl
Tel: (0527) 291438 | Mob: 06 238 13 113