Skip to content

Verkoop & Verhuur Advies, Verkoop, Installatie en Reparatie

Het lijkt zo gemakkelijk, maar is het zeker niet! Een willekeurige ruimte voorzien van een uitstekende kwaliteit geluid en/of licht vereist inzicht, kennis van apparatuur en jarenlange ervaring. Laat dit daarom over aan de professional: Dance Fever Producties levert dit allemaal!

Wij staan u graag terzijde om u deskundig te adviseren welke apparatuur u nodig bent om uw ruimte te voorzien van kwalitatief goede apparatuur, zodat u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van een uitstekend geluid en/of de juiste verlichting. Daarbij stellen wij ons te allen tijde persoonlijk op de hoogte van de ruimte die ingericht moet worden en wat daarbij uw specifieke wensen zijn, of het nu een dorpshuis, zwembad of kerk is! Tevens kunnen wij deze apparatuur leveren en desgewenst installeren. Bij ons bent u verzekerd van een totaaladvies tegen een scherpe prijs. Daarbij bieden wij u een uitstekende service, waaronder een duidelijke uitleg over de werking van de apparatuur en onze eigen reparatieservice.

Ondanks het feit dat wij professionele apparatuur leveren, blijft het techniek dat stuk kan gaan. Ook dan bent u bij Dance Fever Producties aan het goede adres. Wij hebben een eigen reparatiedienst en zorgen ervoor dat uw apparatuur zo spoedig mogelijk wordt gerepareerd. Daarbij staan wij in goed contact met onze leveranciers en werken met hen via korte lijnen. Daardoor kunt u zo snel mogelijk weer zorgeloos gebruik maken van uw apparatuur.

Uiteraard kunt voor meer informatie of voor een adviesaanvraag contact met ons opnemen. Onder het tabblad Contact vindt u al onze gegevens.

Dance Fever Produkties | Klaas Boes | Zuiderzeeweg 2 | 8356 VV Blokzijl
Tel: (0527) 291438 | Mob: 06 238 13 113